MOXA

Moxa se numară printre cei mai importanți furnizori la nivel global de soluții privind comunicațiile de date industriale. Cu o experiență de peste 30 de ani, peste 57 de milioane de dispozitive conectate în întreaga lume care răspund nevoilor clienților, soluțiile Moxa sunt utilizate la o scară largă de la instalații la nivel național la instalații locale, de la instalații literalmente pe fundul oceanului până la instalații la nivelul stației spațiale internațională și în multe alte tipuri de instalații.

 

Moxa este unul dintre cei mai mari producători industriali de comunicații de date, și de automatizare privind conectivitatea IoT. De asemenea Moxa este lider în soluții de securitate cibernetică industrială, fiind una dintre primele companii din lume certificate IEC 62443-4-1.

 

Portofoliul include soluții industriale precum switch-uri și routere Ethernet, soluții de securitate cibernetică, servere și convertoare cu porturi seriale, convertoare de protocoale industriale, rețele wireless industriale LAN, dispozitive de acces la distanță (remote control) și multe altele. Principalele domenii in care activam cu aplicatii: automatizarea fabricilor, sistemele de transport inteligente, căile ferate, rețelele electrice, petroliere/gaze, industria navală și altele.

 

Elmark Automatyka este distribuitor autorizat de soluții Moxa. Inginerii noștri sunt certificati oficial de Moxa în suportul tehnic. Suntem un suport pentru clienții care doresc să minimizeze riscul in a alegerea soluției potrivite, toate acestea prin consultanță tehnică specială. Clienții noștri au siguranța realizării proiectelor la termen, datorită stocului nostru mare. Totodată ei beneficiază servicii post-vânzare și reparații locale.

 

Dacă aveți întrebări privitoare la soluțiile Moxa, nu ezitați să ne contactați.