MEAN WELL - Distribuitor autorizat

MEAN WELL Enterprises Co. Ltd. este unul dintre cei mai importanți producători de dispozitive de alimentare din lume. Cu peste 10.000 de modele standard oferite și pe baza a peste 35 de ani de experiență în proiectarea, crearea și furnizarea clienților cu dispozitive de alimentare, MEAN WELL oferă clienților soluții complete și de încredere pentru o gamă foarte largă de aplicații.

 

Sursele MEAN WELL sunt una dintre cele mai populare soluții în industria globală de automatizări (inclusiv sursele de alimentare tip DIN-RAIL) și sistemele de iluminat cu LED (inclusiv surse cu LED cu tensiune constantă, surse cu LED cu curent constant). De asemenea, sunt utilizate în sisteme de alarmă, iluminat birouri, hoteluri, stadioane, automatizări de clădiri, sisteme KNX. Un segment popular este reprezentat și de încărcătoarele pentru baterii cu acid, gel, AGM, litiu-ion, LiFePo4, Ca-Ca. O gamă largă de produse sunt surse de alimentare închise, utilizate ca elemente din dispozitive mai mari. De asemenea, trebuie acordată atenție convertoarelor DC/DC, surselor de alimentare montate pe perete, surselor de alimentare medicale, surselor de alimentare cu funcție UPS și surselor de alimentare pentru rafturi tip Rack 19”. Producătorul are soluții de alimentare cu diverse tensiuni, dintre care cele mai populare sunt sursele MEAN WELL de 12V și 24V.

 

Urmând spiritul de inovare constantă, MEAN WELL își extinde range-ul de producție cu 10% mărindu-și orizonul și diversitatea de producție în fiecare an. În prezent, acoperă o varietate mare de puteri instalate, puteri variind de la 0,5W la 25.600W în diferite clase de produse pentru a satisface cerințele aplicațiilor din industrii diferite. Principalele categorii de surse de alimentare includ: surse de alimentare AC/DC, surse de alimentare LED, încărcătoare de baterii, convertoare DC/DC și convertoare DC/AC.

 

Elmark Automatyka S.A. este un distribuitor autorizat al MEAN WELL în Polonia. Ne sprijinim clienții în consultanță și selecția dispozitivelor, oferim suport tehnic pre și post-vânzare, asistență în alegerea soluțiilor optime pentru nevoile date. În calitate de distribuitor autorizat al MEAN WELL în Polonia, oferim și service local pentru echipamente, un depozit mare, livrare foarte rapidă (livrare în 24 de ore pentru dispozitivele aflate în stoc) și o gamă completă de soluții MEAN WELL.

 

Dacă sunteți în căutarea unei surse de alimentare cu fiabilitate ridicată, calitate bună, preț rezonabil și produse de serie completă, MEAN WELL - un furnizor total de ar trebui să fie cu siguranță prima dvs. alegere!