Getac

 

Getac

Construite nativ să fie robuste

Soluțiile Getac sunt în mod inerent robuste, construite cu scop principal pentru a rezista și funcționa în toate condițiile meteorologice și pentru a supraviețui cu ușurință la căderi de la înălțimi de până la 6 metri.

Lider în industrie din punctul de vedere al service-ului

Suntem atât de încrezători în tehnologia noastră robustă de construcție, încât suntem lideri în industrie în ceea ce privește numărul de ani pe care îl oferim garanție: trei ani pentru a fi trimise la sediul nostru, inclusiv acoperire standard pentru daune accidentale produse la carcasa de protecție.

Soluții eco complet integrate

Lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri pentru a oferi o soluție eco complet integrată, care să includă hardware excelent, kituri de montare, surse de alimentare mobile, software de securitate și conectivitate, pentru o siguranță deplină.

AVANS TEHNOLOGIC

Getac a realizat mai multe avansuri tehnologice care îmbunătățesc performanța și siguranța utilizării computerelor în medii periculoase, inclusiv:

  • Ecrane de tip QuadraClear® care pot fi citite la lumina puternică a soarelui.
  • Vedere nocturnă fără ochelari speciali.
  • Tehnologie avansată de economisire a energiei.
  • Primul ecran rezistiv multi-touch din industrie pentru utilizarea cu mănuși.
  • Garanție de 5 ani (lider în industrie) pentru computerele noastre securizate complet.
  • În ianuarie 2010, am șocat industria incluzând o garanție de 5 ani pentru computerele noastre complet robuste, garanția aplicându-se inclusiv carcasei de protecție.