Durabook S15 - Un laptop versatil de 15,6" care poate servi ca stație de lucru mobilă Semi-Rugged

27.11.2023 Aktualności, Informații despre produs /
durabook
Portret de autor

Pe 20 septembrie, Durabook a anunțat lansarea celui mai subțire și mai ușor laptop de 15,6" echipat cu un procesor puternic Intel® de a 12-a generație Alder Lake. Versatilitatea acestui calculator și larga selecție de caracteristici opționale configurabile fac noul S15 o alegere excelentă în multe industrii unde este nevoie de un laptop Semi-Rugged de top cu ecran mare. 

Noul calculator Semi-Rugged de 15,6" - Durabook S15, este cel mai ușor și mai subțire laptop rugged

Conform lui Fred Kao, CEO Twinhead: 

"Modelul S15 a fost rafinat pentru a crea dispozitivul optim pentru utilizatorii profesioniști care caută performanță superioară în teren. Capacitățile sale și șasiul ușor îl fac ideal pentru angajații care lucrează într-o varietate de sectoare, incluzând utilități, auto, siguranță publică, construcții și logistică, precum și agenții guvernamentale și organizații, și oriunde este căutat un laptop Semi-Rugged de top." 


Caracteristici principale 

Printre caracteristicile demne de remarcat se includ: 

  • Ecran de 15,6" cu luminozitate de până la 1.000 nits; 
  • Procesor Intel® de a 12-a generație Alder Lake (Intel® Core™ i5 sau i7); 
  • Certificare MIL-STD-810H și protecție IP5X împotriva pătrunderii prafului; 
  • Două SSD-uri opționale NVMe PCIe și un al treilea SSD SATA cu suport RAID 0 și RAID 1; 
  • Placă video opțională NVIDIA® Quadro T1000; 
  • Porturi I/O: USB 3.2 Gen2 (Tip-A) x2, USB 3.2 Gen2 (Tip-C) x1, Thunderbolt 4, microSD, HDMI, port serial (RS232, RS422, RS485) x1; 
  • Opțiuni extinse de conectivitate: Thunderbolt 4, Ethernet RJ-45, Intel® WI-FI 6E AX211 și Bluetooth® V5.3 (și opțional 4G LTE sau 5G și modul GPS integrat); 
  • Opțiuni de securitate avansate: cititor de carduri inteligente, cititor RFID/NFC, scanner de amprente, cameră infraroșu cu recunoaștere facială Windows Hello; 
  • Durată de viață a bateriei de 12 ore și o baterie intermediară opțională care permite înlocuirea bateriei fără a întrerupe funcționarea computerului. 

Performanță semnificativ îmbunătățită 

Actualizarea procesorului S15 la cea mai recentă platformă Intel® de a 12-a generație Alder Lake cu procesoare Intel® Core™ i7 și i5 a dublat performanța față de generația anterioară, S15AB G2. Acest lucru îl face un dispozitiv ideal pentru utilizatorii profesioniști. S15 poate fi, de asemenea, echipat cu până la trei dispozitive de stocare: două SSD-uri NVMe PCIe și un al treilea SSD SATA, putând fi astfel transformat într-o stație de lucru, activând suportul RAID 0 și RAID 1. 


Experiență vizuală îmbunătățită 

S15 dispune de un ecran DynaVue® Full HD (1920 x 1080) de 15,6" cu o luminozitate de până la 1.000 nits care este ușor de citit chiar și în lumina soarelui puternică. Acest lucru permite vizualizarea fiecărui detaliu al imaginii dintr-o privire. Vine standard și cu placă grafică Intel® Iris® Xe. În plus, o placă video dedicată opțională NVIDIA® Quadro T1000 face ca acest PC să fie ideal pentru sarcini mai exigente, cum ar fi randarea graficii, ilustrații arhitecturale și aplicații CAD. 


Mobilitate și securitate 

În ciuda designului său subțire și ușor, S15 este certificat MIL-STD-810H pentru a rezista la căzături de la înălțimea de 120 cm și are clasificarea IP5X pentru protecție împotriva pătrunderii prafului. O tastatură membrană cu 98 de taste si cu un bloc numeric dedicat oferă utilizatorului o tastare confortabilă. Producătorul a asigurat până la 12 ore de viață a bateriei. Laptopul poate fi, de asemenea, echipat cu o baterie intermediară, permițând utilizatorilor să înlocuiască bateria în timpul utilizării laptopului. S15 oferă suport avansat de securitate: incluzând un cititor de carduri inteligente opțional, cititor RFID/NFC și scanner de amprente. De asemenea, are o cameră infraroșu opțională de 5 MP cu recunoaștere facială Windows Hello. 


Conectivitate îmbunătățită pentru forța de muncă de astăzi 

Cu Thunderbolt 4 și caracteristici wireless avansate, inclusiv opțiuni celulare 4G LTE sau 5G, Intel® WI-FI 6E AX211 și Bluetooth® V5.3, S15 simplifică conectivitatea mai mult ca oricând. S15 dispune de porturi USB 3.2 Type-C și Type-A, iar un modul GPS integrat asigură urmărirea precisă a locației. În plus, este echipat cu: 

  • Port Ethernet RJ-45, 
  • Port serial, 
  • Slot pentru cartela nano SIM, 
  • Slot microSD, 
  • Conector de andocare opțional cu 41 de pini Pogo. 

Cea mai bună ofertă de la un distribuitor cu valoare adaugată

Noul model va fi pus în vânzare la sfârșitul acestui an și va fi disponibil pe magazinul nostru online. Comenzile pot fi plasate în curând. 

Amintiți-vă că: 

  • Suntem un distribuitor oficial al mărcii Durabook și avem discounturi speciale pregătite pentru dealerii noștri, 
  • Experții Rugged din echipa noastra sunt bucuroși să împărtășească cunoștințele lor și să vă ajute să alegeți computerul potrivit, 
  • Avem un depozit mare, astfel încât avem multe modele disponibile pe loc, 
  • De asemenea, oferim servicii post-vânzare. 

Aveți întrebări sau aveți nevoie de sfaturi cu privire la configurația optimă a unui computer rugged? 

Contactați-ne. 

Adrian Gemanaru 

+40 738 168 707 

adrian.gemanaru@elmark.com.ro